Uvjeti i pravila korištenja

UVJETI I PRAVILA KORIŠTENJA

Stranica stolnitenis.com.hr je u vlasništvu tvrtke Promulgate j.d.o.o.
Pristupom na internet stranice stolnitenis.com.hr  obvezujete se poštivati sljedeće Uvjete i pravila te se smatra kako ste pristali na iste. Sadržaj ove web stranice nije dozvoljeno kopirati, reproducirati ili koristiti u bilo koje svrhe bez pismenog dopuštenja vlasnika.

Molimo Vas primite na znanje da stolnitenis.com.hr  može u svako vrijeme, bez prethodne najave, ažurirati ili izmijeniti podatke pohranjene na svojim internetskim stranicama.

ZAŠTITA PODATAKA

IZJAVA O PRIVATNOSTI
Nastavno odredbama Zakona o zaštiti potrošača (“Narodne novine” broj 41/14), članak 11., Promulgate j.d.o.o.  ne ustupa osobne podatke kupaca trećoj osobi bez prethodnog izričitog i pisanog odobrenja posjetitelja ili kupca, te prikupljamo isključivo osnovne podatke o kupcima ili korisnicima web stranice koji su zatražili ponude.
Primjenjujemo maksimalne mjere sigurnosti koje su u našoj moći u svrhu zaštite interesa kupaca i sprječavanja eventualnih zlouporaba informacija.
Redovito se kupcima daje mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.
Svi se podaci o kupcima strogo čuvaju i dostupni su isključivo djelatnicima kojima su navedeni podaci nužni u poslovanju te neće biti prodani, iznijeti ili dati trećoj strani.
Zaštita podataka
Pristupanjem ili uporabom naše internetske stranice, krajnji korisnik potvrđuje da je pročitao, razumio i da se slaže sa svim uvjetima povjerljivosti podataka i načinima uporabe ove internetske stranice.
Ako se krajnji korisnik iz bilo kojeg razloga ne slaže s ovom izjavom o privatnosti ili zaštiti podataka, upućujemo korisnika da ne koristi ili ne pristupa ovim stranicama.
Ako od Vas tražimo podatke, isti isključivo služe radi lakše identifikacije Vas kao korisnika naših stranica i za izradu ponuda, te će se isti isključivo koristiti u napomenutim svrhama. Promulgate j.d.o.o. može povemeno izmijeniti izjavu ažuriranjem ove stranice. Provjeravajte ovu stranicu s vremena na vrijeme kako biste se uvjerili da se i dalje slažete s našom izjavom o privatnosti.
Sigurnost
U današnje vrijeme nažalost niti jedan prijenos podataka preko Interneta, ili bilo koje fiksne ili bežične mreže ne može biti 100% siguran, no svakako sa naše strane provodimo sve moguće razumne zaštitne mjere zaštite podataka iako Promulgate j. d.o.o. ne može garantirati  zaštitu bilo koje informacije prenesene na, ili sa naše internetske stranice, te nije odgovoran za radnje bilo koje treće strane koja neovlašteno takve informacije primi.

ISKLJUČENJE ODGOVORNOSTI

Tvrtka Promulgate j.d.o.o. ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene. Pristupom i ulaskom na ovu internet stranicu Promulgate j.d.o.o. , vlasnik/pružatelj usluga ili tvorac ovih stranica se oslobađa i odrješuje svake odgovornosti koja bi mogla nastati nepravilnim korištenjem proizvoda ili usluga s ove internet stranice. Promulgate j.d.o.o. ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu povredu ili ozljedu nastalu korištenjem proizvoda kupljenih putem ove web stranice. Svi proizvodi dostupni putem ove web stranice su u vlasništvu isporučitelja, tvrtke Promulgate j.d.o.o. , do trenutka evidentirane isplate potpune kupoprodajne cijene. Promulgate j.d.o.o. zadržava pravo uskrate usluge ili poništenja narudžbe po vlastitom diskrecionom pravu, bez ograničenja i navođenja razloga.

NAČINI PLAĆANJA

  • Općom uplatnicom ili Internet bankarstvom

OPĆA UPLATNICA/VIRMAN
Na osnovu Vašeg upita za ponudom, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Nakon toga, uplatu možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, Fine ili pošte.

Za sve načine plaćanja –  potvrdu o uplati pošaljite na email adresu: info@stolnitenis.com.hr kako bi mogli krenuti u pripremu Vaše narudžbe.

Robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već po vidljivoj uplati na našem žiro računu. Po zaprimljenoj i vidljivoj uplati, pokrenuti ćemo proces dostave naručene robe.

DOSTAVA

Dostava se vrši do ulaza u stambeni/poslovni objekt dostavne adrese. Ukoliko se radi o zgradi sa katovima, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu.

Roba će biti zapakirana tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja  pošiljke provjeriti eventualna vanjska oštećenja pošiljke tj. paketa i odmah ih reklamirati dostavljaču, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva veća vanjska oštećenja. Ako kupac ne reklamira oštećenje ambalaže dostavljaču u trenutku preuzimanja proizvoda, smatra se da je preuzeo proizvod s neoštećenom ambalažom. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Rok dostave ovisi o raspoloživosti artikala na zalihama, ali nije duži od 30 dana. Kontaktirajte nas kako bismo mogli precizirati rok dostave.

JAMSTVO

Cornilleau , 14 route nationale, BP 90170 Bonneuil les Eaux, 60121 Breteuil, Francuska , proizvođač stolnoteniske opreme pruža jamstvo za proizvode prema sljedećim kriterijima:

Indoor, unutrašnji stolovi – jamstvo vrijedi od datuma kupovine i traje 3 godine.

Outdoor, vanjski stolovi – jamstvo vrijedi od datuma kupovine i traje 10 godina ( izuzev mrežica, nosača mrežica i kotača) uključujući igraču ploču ( deformacija, odvajanje i brisanje bijelih traka)

Jamstvo je ograničeno na isporuku neispravnih dijelova / komponenti odobreno od Cornilleau službe za korisnike i nije primjenjivo u sljedećim slučajevima:
· Normalno trošenje dijelova
· Pogrešna montaža ( npr.neispravno instaliran/sastavljen dio)
· Nedostatak održavanja
· Korištenje abrazivno-korozivnih proizvoda za održavanje
· Nepoštivanje sigurnosnih uputstava
· Ako se sklopljeni stol ošteti uslijed jakog vjetra
· Ako je stol postavljen naopako ili nošen sam
· Bilo koji drugi vanjski faktor koji nije vezan uz kvalitetu stola

JAMSTVENI POSTUPAK

Na e-mail adresu info@stolnitenis.com.hr ili poštom na našu kontakt adresu,  pošaljite opis oštećenja zajedno s vašim podacima i serijskim brojem stola (serijski broj se nalazi u gornjem desnom kutu ispod ploče).
Priložite scan ili kopiju računa koji dokazuje kupnju stola i fotografiju opisane štete / oštećenja.
Jamstvo ne uključuje isporuku rezervnih dijelova.